Velkommen til Aust Agder Unge Venstre

Hyggelig at du tar turen innom oss i Aust Agder Unge Venstre. Dersom du ønsker å lære mer om partiet som vil sette folk først, og prioritere de som trenger det mest, så må du gjerne lese videre.


Leder: Malin Andrea Eriksen
Tlf: 47902787
Mail: malin.andrea.eriksen@venstre.no

 

Nestleder: Magnus Handegard
Tlf: 45395808
Mail: magnus.h.handegard@gmail.com

 

Nestleder: Even Haug
Tlf: 41363527
Mail: haug.even@gmail.com

Vi er det liberale ungdomspartiet i Aust-Agder.  Vi kjemper for et friere samfunn der enkeltindividet står i sentrum, og reell valgfrihet skal være mulig for alle samtidig som at ikke flertallet skal herske over svakere minioriteter.  Unge Venstre byr på alt det kule med den borgerlige siden i politikken uten at det skal gå utover saker som personvern, pelsdyr eller miljøet.

Vi ønsker å bygge en friere skole som er til for deg, i motsetning til venstresidens likhetsskole og høyresidens eliteskole.  Vår skole skal kunne tilpasse seg deg, istedenfor at du skal tilpasse deg den.

Aust-Agder Unge Venstre har i dag aktivt lokallag i Arendal, og samarbeider tett med moderpartiet i regionen.  Er det ikke lokallag der du bor så ta gjerne kontakt med fylkesleder Malin Andrea, så kan vi få ordnet noe sammen!

Vil du være med på laget?
https://www.ungevenstre.no/bli-med

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/austagderUV