Velkommen til Aust Agder Unge Venstre

Hyggelig at du tar turen innom oss i Aust Agder Unge Venstre. Dersom du ønsker å lære mer om partiet som vil sette folk først, og prioritere de som trenger det mest, så må du gjerne lese videre.


Leder: Malin Andrea Eriksen
Tlf: 47902787
Mail: malin.andrea.eriksen@venstre.no

 

Nestleder: Magnus Handegard
Tlf: 45395808
Mail: magnus.h.handegard@gmail.com

 

Nestleder: Even Haug
Tlf: 41363527
Mail: haug.even@gmail.com

Vi er det liberale ungdomspartiet i Aust-Agder.  Vi kjemper for et friere samfunn der enkeltindividet står i sentrum, og reell valgfrihet skal være mulig for alle samtidig som at ikke flertallet skal herske over svakere minioriteter.  Unge Venstre byr på alt det kule med den borgerlige siden i politikken uten at det skal gå utover saker som personvern, pelsdyr eller miljøet.

Vi ønsker å bygge en friere skole som er til for deg, i motsetning til venstresidens likhetsskole og høyresidens eliteskole.  Vår skole skal kunne tilpasse seg deg, istedenfor at du skal tilpasse deg den.

Aust-Agder Unge Venstre har i dag aktivt lokallag i Arendal, og samarbeider tett med moderpartiet i regionen.  Er det ikke lokallag der du bor så ta gjerne kontakt med fylkesleder Malin Andrea, så kan vi få ordnet noe sammen!

Vil du være med på laget?
Send «UV Fornavn Etternavn» til 2440!

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/austagderUV