Velkommen til Finnmark Unge Venstre

Finnmark Unge Venstre er det nordligste og yngste fylkeslaget i Norges liberale ungdomsparti. Som barske nordlendinger i bitende kald vind og ustoppelig snøfall, skulle man trodd at meningene våre var tilsvarende kalde. Det er de ikke. Vi er varmhjerta liberalere, og vi bygger vår politikk på et sterkt frihetsideal, utrettelig klimaengasjement og medmenneskelig fellesskap.

Brace yourself, winter is coming. Det er på tide å velge side, og vi håper du velger vårt brorskap. Hjertelig velkommen til Finnmark Unge Venstre. Ta en titt, les om oss, og sjekk ut nyheter fra fylkeslaget.


Leder: Eilert Isaksen-Warth
Tlf: 96234096
Mail: eilertwarth@gmail.com

 

Nestleder: .
Tlf: .
Mail: .

Vårt fylkeslag ble det nyeste tilskuddet til Unge Venstre-stamme. Det har vært brennende, liberalt engasjement i nordlysfylket i lang tid før dette, for lokallaget vårt i Alta ble stifta allerede i 2011, og da seilte vi inn som daværende UV-leder Sveinung Rotevatns førsteplass over de beste opplevelsene i valgkampen. Dessverre falt det hele i ruiner altfor fort; sørgelig og trist, men flammen slukket aldri. Nå er det hele blusset opp igjen, og en liberal høyborg reises nå fra ruinene.

Organisasjon
Vi er organisert med ett lokallag, Alta Unge Venstre, og ett fylkesstyre. Aktiviteten er høy, og medlemmene i laget er tilslutta ei Facebook-gruppe du også kan bli medlem av. Vi kjemper for frihet, framtid, og fellesskap i Norges aller nordligste fylke, samtidig som vi driver en idealistisk, nytenkende ungdomsorganisasjon.

Som medlem i Finnmark Unge Venstre får du muligheten til å være med på å forandre verden og ha det gøy mens du gjør det. Medlemsmøter, liberal kafé, skolebesøk, og aksjoner er blant noen av aktivitetene vi tilbyr. Du kan også engasjere deg nasjonalt, reise på leir og velges til verv i organisasjonen. Sammen skaper vi framtida.

Vil du bli med? Meld deg inn her!
Er det ikke lokallag der du bor?
Ta kontakt med Eilert, så hjelper vi til med å starte et.