Velkommen til Sogn og Fjordane Unge Venstre

Vi har lokallag i Eid og Førde. Er der ingen lokallag der du bur eller ynskjer du å verte aktiv? Slapp heilt av, det er berre å ta kontakt med nærmaste lokallag, eller fylkesleiaren for meir informasjon.
Hugleik til alle!


Leder: Anne Kristin Villar Sundal
Tlf: 94783698
Mail: annekristin.sundal@gmail.com

 

Nestleder: Ole Ansger Nepomuk Martini
Tlf: 41393028
Mail: ole.ansger.nepomuk.martini@gmail.com

Vyrde lesar,

Har du høyrt det? Ja? Nei? Uansett so skal vi fortelje dykk det: Unge Venstre er Noregs beste ungdomsparti.

Årsaken til det er at vi har eit ynskje om å sette deg som menneske i sentrum. Vi ynskjer at du skal få vere eit fritt individ og gjere som du sjølv ynskjer, so lenge det ikkje går utover andre.

Vi ynskjer å stoppe moglegheitane for fjorddeponi i Førdefjorden, for vi vil sjå framover i tid. Vi tenker på generasjonane som kjem etter oss, våre barn og barnebarn.

Vi ynskjer at dyr sine rettar skal verte ivareteke. Vi vil derfor avskaffe pelsdyrnæringa, gjere det ulovleg med dyr i sirkus og etablere dyrepoliti i Noreg.

Vi ynskjer at når du skal sjå den nyaste episoden av «House of cards», so skal det vere opp til deg om du ynskjer å sjå den gjennom Netflix-abonnomentet ditt eller på thepiratebay. Ingen andre parti vil tillate det.

Er noko av det her dine ynskjer også? Tykkjer du det høyres ut som god politikk? Då vonar vi du vert med på laget!
I Sogn og Fjordane har vi liberale møtestader med gode innleiarar og mykje moro. Vi har temamøter i dei lokale UV-lagene der ein diskuterar god politikk. Og sjølvsagt har vi mykje mykje meir som blant anna hytteturar for å verte beitre kjende og samtidig treffe fleire Unge Venstre folk fra rundt om i fylket.

 

 • Gloppen Unge Venstre stifta!
 • Torsdag 20. Mars kl. 17:00 samla heile 20 ungdommar seg på Firda VGS for å delta på stiftingsmøtet til Sogn og Fjordane Unge Venstre sitt nyaste lokallag Gloppen...

  Les mer!

 • Til kamp for førdefjorden
 • Laurdag 20. februar kjem leiar av Noregs Unge Venstre Tord Hustveit til Vevring i Naustdal for å markere si støtte til kampen mot det planlagde fjorddeponiet i Førdefjorden. «Å dumpe...

  Les mer!

 • Ja til behovsprøvd barnetrygd!
 • Noreg er eit av verdas rikaste land og fleire av oss har hatt ei naturleg inntektsauke dei siste åra. Nokon har likevel so lav inntekt og levestandard at...

  Les mer!