Velkommen til Troms Unge Venstre

Du er nå så heldig at du har endt opp hos Troms Unge Venstre. Dersom du er på utkikk etter et parti som setter folk først og som vil prioritere en friere skole, må du lese videre.


Leder: Even Aronsen
Tlf: 97697691
Mail: even.aronsen@venstre.no

 

Nestleder: Trygg Meyer Johannessen
Tlf: 41512210
Mail: trygg.meyer@gmail.com

Unge Venstre vil sette deg i sentrum. Du skal gjøre akkurat hva du vil, så lenge det ikke går ut over andre.

I årene som kommer står vi overfor en rekke store utfordringer. Disse har til felles at de er regninger vi skyver fremfor oss. Unge Venstre mener at vi har en plikt overfor fremtidige generasjoner til å ta tak i disse problemene i dag. Du skal kunne leve på en jordklode der klimaendringer ikke setter hindre for verken deg eller barnebarna dine.

Vi ønsker en friere skole der du skal kunne bestemme over din egen skolehverdag. Du skal kunne gå på en skole som tilpasser seg deg, og ikke motsatt. En skole som er lik for alle, er en dårlig skole.
Dersom du hater gym, men elsker geofag, skal du ha muligheten til å velge bort gym, også fra første klasse på videregående. Stortinget vet ikke hva som passer best for deg – det er det bare du som gjør.

EU gjør frihandel mulig for mer enn 28 land, og sørger for at du og jeg får billige mobilpriser. Det mange ikke vet, er at Norge har implementert over 7000 små og store lover fra EU siden 1994. Europautretningen sa i 2012 at Norge allerede er 75 % medlem av EU gjennom EØS og Schengen – det eneste som mangler er medbestemmelsesrett. Unge Venstre ønsker norsk EU-medlemskap, slik at vi også kan sitte rundt bordet med de kule gutta og være med på å bestemme.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med fylkesleder Even Aronsen, enten på mail: even.aronsen@venstre.no eller på telefon 97697691. Vi har jevnlige medlemsmøter i Tromsø og i Harstad, følg med på Facebook for informasjon om arrangmenter som skjer nært deg!

Finnes det ikke lokallag der du bor? Ta kontakt med Even, så starter vi et!

Vil du være med på laget?
Meld deg inn her!

Følg oss på Facebook: Facebook.com/Troms.UV