Celina Christoffersen valgt som ungdomskandidat for Innlandet Unge Venstre!

Oppdatert: 15. mai 2020

På det digitale nominasjonsmøte til Innlandet Unge Venstre, 14.Mai ble Celina Christoffersen valgt som Innlandet Unge Venstre sin ungdomskandidat til stortingsvalget 2021!


-Jeg er veldig ydmyk og takknemlig for å ha fått tillit til å være ungdomskandidat for Innlandet Unge Venstre. Det er veldig gøy å få denne muligheten, og jeg gleder meg kjempe masse til å drive valgkamp med den beste gjengen! Jeg er spent på tiden som kommer og klar for å vinne valget i 2021!

Celina er 21 år gammel, kommer fra Hamar og studerer fotografi i Oslo. I 2015 meldte Celina seg inn i Unge Venstre og har dermed fått en rekke verv i organisasjonen som; Fylkesleder i Hedmark Unge Venstre og vare i Unge Venstres Sentralstyre. Celina har et stort hjerte for de aller svakeste i samfunnet og brenner for Utdanning, psykisk helse og Sosialpolitikk.


Innlandet Unge Venstre gratulerer Celina Christoffersen som Innlandet Unge Venstre sin ungdomskandidat til stortingsvalget 2021 og vi gleder oss til å vinne valget sammen med Celina!