Eilert Isaksen-Warth blir ny fylkessekretær i Unge Venstre

Torsdag 24. september ansatte sentralstyret i Unge Venstre organisasjonens nye fylkessekretær.Eilert Isaksen-Warth (f. 1996) er oppvokst i Alta, og har de siste 5 årene bodd i Oslo. Han studerer for tiden rettsvitenskap på UiO. Fra oktober og ut året blir han å finne på Venstres hus i Oslo.


«Det er med stor glede at jeg tar fatt på dette pionérarbeidet i Unge Venstre. Jeg er stolt og ydmyk, og ser virkelig fram til å komme på plass på Venstres hus og jobbe med å styrke fylkeslagene våre. Det blir gøy å se hva de flinke folka ute i felten og jeg på kontoret klarer å utrette sammen i tida som kommer!


Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, ser frem til å jobbe med Eilert.


- Nå er det ett år igjen til valget, og jeg er glad for at Eilert skal være med å styrke laget som skal komme seirende ut av det.


Generalsekretær, Solveig Hillestad, ønsker Eilert velkommen.

- Det blir spennende å få enda flere hender på dekk i tiden foran oss. Jeg gleder meg til å utvikle organisasjonen videre sammen med Eilert!