Er du vår nye organisasjonssekretær?Unge Venstre søker organisasjonssekretær i 100 prosent stilling. Organisasjonssekretæren vil i samarbeid med ledelsen drifte og være med på å videreutvikle Unge Venstre. Som organisasjonssekretær vil du ha varierte arbeidsoppgaver som å følge opp lokal- og fylkeslag, oppdatere medlemsregister og håndtere frifondsøknader og rapporter. Du vil også være sentral i å planlegge og gjennomføre arrangementer som sommerleir, landsmøte og landsstyremøter.


Vi søker en initiativrik person som kan håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver og som gjerne har erfaring med ungdomsorganisasjoner. Kompetanse innen grafisk design er et pluss.


Vi kan tilby et aktivt arbeidsmiljø, fleksible arbeidstider, samt spennende og utviklende arbeidsoppgaver. En del helgearbeid med sentral- og landsstyremøter må påregnes. Arbeidssted er Unge Venstres lokaler på Venstres hus i Oslo. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19. Oppstart i august 2020 eller etter nærmere avtale.


Søknad med CV og eventuelle attester sendes på e-post til linn.skyum@venstre.no merket «Organisasjonssekretær» eller med vanlig post til Norges Unge Venstre, Møllergata 16, 0179 Oslo. Søknadsfrist er 26. april.


Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Unge Venstres generalsekretær Linn Skyum på telefon 977 97 451 eller e-post linn.skyum@venstre.no.