Er du vår ungdomskandidat til stortingsvalget i 2021?Neste år er det stortingsvalg, og i den anledning skal Oslo Unge Venstre igjen velge en ungdomskandidat.


Å være ungdomskandidat betyr at Oslo Unge Venstre jobber for å få deg høyt opp på listen til Oslo Venstre. Vår ungdomskandidat får en sterk sideorganisasjon i ryggen når Oslo Venstre skal velge listen til stortingsvalget, samtidig som du vil få enorm støtte gjennom hele valgkampen.


Vi leter etter deg som er ambisiøs og klar for å vinne valg, og kan representere Oslo Unge Venstre i neste års valgkamp. Drømmer du om en hverdag på Stortinget, eller kanskje du vil vite mer om hva det innebærer å være ungdomskandidat? Send en mail til nominasjonskomiteens leder på louise.bardsen@venstre.no da vel! Send oss også veldig gjerne en mail hvis du har innspill til hvem Oslo Unge Venstre skal fronte opp mot valget i 2021!


Nominasjonskomiteen består av Louise Bårdsen (leder), Olav Persson Ranes og Benedikte Møller-Stray. Vi kommer til å gjennomføre intervjuer med aktuelle kandidater i løpet av april, og vil ha en innstilling klar før Oslo Unge Venstres ekstraordinære årsmøte i mai.


Frist for å melde sitt kandidatur til nominasjonskomiteen er 30 mars!