Førsteutkast til Unge Venstres politiske program!

Oppdatert: 4. okt. 2020

På Unge Venstres landsmøte i 2020 skal vi vedta en ny politisk plattform for organisasjonen. Unge Venstres politikk utformes nå, og vi vil høre din mening!

Leder av programkomiteen, Ane Breivik. Foto: Erika Melhus

Programkomiteen ønsker å få inn dine innspill til endringer, forbedringer og ny politikk. Frist for innspill før andreutkastet er satt til 27. juli. Du kan sende inn innspill, enten som privatperson eller gjennom et organ, ved å følge lenken nederst.


Vi sender ut andreutkastet til politisk plattform innen 15. august. Andreutkastet vil bli behandlet på Unge Venstres landsmøte. Det er landsmøtet som vedtar det endelige programmet til UV.


Vi setter enormt stor pris på innspill, enten de er gjennomgående eller konkrete. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe eller har spørsmål.


Vi håper at at dere blir glade, engasjerte, inspirerte og litt provoserte av å lese førsteutkastet. Vi trenger en god debatt om hva Unge Venstre skal være, fremme og jobbe for. Vi trenger en retning for organisasjonen vår, og den bidrar dere til å forme.


Med vennlig hilsen

Programkomiteen til Unge Venstre

Ane Breivik (leder)

Hanna Lein-Mathisen

Ole Kristian Sandvik

Margit Martinsen

Tarjei Svalbjørg

Marika Jenssen

Viljar Sæbbe


Programkomiteen ble 22. juni ferdig med førsteutkast til nytt politisk program for Unge Venstre. Nå vil vi ha dine innspill! Du kan sende endringsforslag, tilleggsforslag og strykningsforslag gjennom skjema under, eller sende mail til pk@uv.no for andre tilbakemeldinger.


Les førsteutkastet her.

Skjema for endringsforslag her.