Her er deltakerne på Talentakademiet 2019

Da er deltakerne til Talentakademiet 2019 valgt ut. Fire talenter er klare for en uke på Stortinget og i regjering.


Vi har mange dyktige mennesker i organisasjonen som har levert gode søknader, og det var ikke en enkel jobb å velge ut kandidatene. De fire som er valgt ut har vist at de er klare for utfordringene på Stortinget, og ikke minst har ambisjoner i Unge Venstre fremover og ambisjoner i Venstre.


Dette er deltakerne:
Maud Sørum Vestnes


Maud er 23 år, kommer fra Stavern og studerer grunnskolelærer 5.-10.klasse ved USN Drammen.

Hun har erfaring fra både Venstre og Unge Venstre i Vestfold og i Drammen, og er i dag folkevalgt i Hovedstyret for Oppvekst og Utdanning i Drammen Kommune, samt direktevalgt i Unge Venstres Landsstyre.


Funfact: Da Maud var yngre ble hun en nyttårsaften truffet i øye av fyrverkeri sendt opp av en mann ved navn Jesus.
Lars Brandsås

Lars er 21 år, kommer fra Inderøy og studerer europastudier på NTNU i Trondheim.

an har lang erfaring fra Unge Venstre og Venstre i Trøndelag og er i dag 2. nestleder i Unge Venstre.


Funfact: Da Lars gikk i 7. klasse stakk han (med uhell) en strikkepinne tre centimeter opp i rumpeballen på bestevennen sin slik at begge begynte å gråte.


Ole Kristian Sandvik

Ole Kristian er 23 år og kommer fra Oslo. Han ble nettopp gjenvalgt til sentralstyret i Unge Venstre og har tidligere vært nestleder i Oslo Unge Venstre og hatt flere verv lokalt i Venstre.


Fun fact: han var noen timer gammel når han fikk sine første ski.

Timo Nikolaisen

Timo er 20 år og kommer fra Sigdal i Buskerud, men bor i Drammen mens han studerer Internasjonale studier ved UiO. Han har variert erfaring fra lokallag og fylkeslag og både Venstre og Unge Venstre. Under valgkampen i år var han ansatt som kommunikasjonsrådgiver hos Unge Venstre. I dag er han blant annet lokallagsleder i Drammen Venstre og nyvalgt sentralstyremedlem i Unge Venstre.Funfact: I tide og utide skifter han fra skarre-r til rulle-r eller omvendt, gjerne midt i en setning.