Innspill til Unge Venstres valgkomité

Kunne du tenke deg et sentralt verv i Unge Venstre? Eller har du tips til gode kandidater? Valgkomitéen trenger dine innspill!


Før Unge Venstres landsmøte i oktober skal valgkomitéen innstille nytt sentralstyre, direktevalgte og internasjonalt utvalg.


Under årets sommerleir ønsker valgkomitéen å snakke med alle som er interessert i å stille eller har innspill å komme med. I forkant av dette inviterer vi deg til å komme med skriftlige innspill, slik at vi får best mulig oversikt over aktuelle kandidater. Enten du er ny i organisasjonen eller har vært aktiv lenge oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for å fremme eget kandidatur eller tipse oss om andre dyktige og engasjerte medlemmer vi burde ta kontakt med. Om du ikke kan være med på sommerleir, er dette også en god måte å komme i kontakt med oss på.


Innspill til valgkomitéen sendes via skjemaet som ligger her, eller på e-post til njaal.neckelmann@gmail.com merket "Innspill til UV-VK 2014" innen søndag 20. juli. Alle innspill blir behandlet konfidensielt.


Vi gleder oss til å høre fra deg!


God sommer fra valgkomitéen,


Njaal Neckelmann (leder) Tiril Eid Barland Kathrine Næss Hald Henrik Halvorsen Hortemo Martine H Lindh Løkke