Innstilling til Innlandet Unge Venstres Ungdomskandidat til stortingsvalget 2021

Etter flere søknader med gode kandidater har Innlandet Unge Venstres Fylkesstyre valgt å innstille Celina Christoffersen som Innlandet Unge Venstre sin Ungdomskandidat til stortingsvalget 2021.


Fylkesstyre sin innstilling er kun en anbefaling til organisasjonen. Det er Innlandet Unge Venstre sine medlemmer som skal velge Innlandet Unge Venstre sin ungdomskandidat til stortingsvalget 2021. Valget kommer til å skje under et digitalt nominasjonsmøte, 14.mai. Videre informasjon om nominasjonsmøte kommer på Innlandet Unge Venstre sin Facebook Bruker.  

For å sikre en ryddig og rettferdig prosess oppfordrer vi til å varsle både den innstilte og Innlandet Unge Venstres medlemmer i forkant dersom du vurderer å stille benkeforslag. 


Celina er 21 år gammel, kommer fra Hamar, og Studerer fotografi i Oslo. Celina har vært med i Unge Venstre siden 2015, med det har hun en rekke erfaringer og verv i organisasjonen som blant annet; Fylkesleder i Hedmark Unge Venstre, Deltaker i nasjonalakademiet til Unge Venstre og Vara i Unge Venstres sentralstyre. Med dette har hun en bred valgkamp, -organisasjon, -politisk kunnskapsrik kompetanse. Hjertesakene til Celina er Utdanning, psykisk helse og sosialpolitikk.


Fylkesstyre mener erfaringen til Celina styrker henne som Innlandet Unge Venstres Ungdomskandidat. Celina vet også godt hva som kreves av en ungdomskandidat og i Valgkamp. 


Derfor Innstiller fylkesstyret til Innlandet Unge Venstre Celina Christoffersen som Innlandet Unge Venstre sin Ungdomskandidat til Stortingsvalget 2021.


Fylkesstyremedlemmene som var tilstede under valget av innstillingen er;  Fylkesleder: Vegard Gamme Svello, 2. Nestleder: Omar Sukru Yagci, styremedlem: Sindy Pham, Kajsa Kirkhus og Maren Schumann.