Kick-Off 2016

Velkommen til KickOff 2016!


Kick-Off er et seminar arrangert av Oslo Unge Venstre og Akershus Unge Venstre åpent for alle medlemmer i Norges Unge Venstre. Vi håper på å se akkurat DEG der!


MELD DEG PÅ: http://goo.gl/forms/NC0AZw3g66


INNHOLD Vi legger i år lista høyt for å få de beste foredragsholderne og innlederne til KickOff. Vi inviterer folk med høy faglig kvalitet, og også litt kjendisfaktor. Det blir også grundige skoleringer for alle, enten du er helt ny eller er en gammel traver. Dette seminaret passer for deg uansett tidligere erfaring!


TID OG STED KickOff finner sted 29. til 31. januar. Programstart på fredag 29.01 er kl. 17, med registrering fra kl. 16. Seminaret vil foregå på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) sentralt i Oslo. Seminaret slutter ca. kl. 15 31.01.


HVA SKJER? Vi lover spennende innledninger og skoleringer som passer for alle, uansett om du har vært medlem i Unge Venstre i en uke eller 100 år.

Program kommer, og blir lagt ut her så fort det er ferdigstilt. Dessuten blir det en god dose sosialt opplegg, med flere valgmuligheter.


PÅMELDING OG BETALING

Deltakeravgiften er på 300 kr. Trenger du overnatting i tillegg tilbys dette på Anker for 150 kr ekstra, inkludert frokost. Deltakeravgiften alene dekker deltakelse på Kick-Off, lunsj og middag hver dag (ikke middag på søndagen).


Betaling av deltakeravgift må skje innen mandagen før Kick-Off starter (mandag 25.januar). Overfør penger til 8200.01.26965 merket med "KickOff 2016 <fullt navn>" (VIKTIG at betalingen merkes med navn!).


Påmeldingsfrist er 20. januar. Merk også at all påmelding er bindenede etter 20.januar.

MELD DEG PÅ HER: http://goo.gl/forms/NC0AZw3g66


OVERNATTING Vi oppfordrer alle som har mulighet til å sove hjemme (for deltakere bosatt i Oslo-området) eller hos noen andre du kjenner bosatt i Oslo, men vi tilbyr overnatting på Anker Hostel for en overnattingsavgift på 150 kr. Mer info om dette kommer senere.


Vi håper å se deg på Kick Off! Dette blir, som vanlig, en fantastisk start på Unge Venstre-året!


Klemz fra Tiril Eid Barland og Tor Frøytvedt Dahl


Spørsmål? Om betaling og program: kontakt Tor Frøytvedt Dahl , 45887586, tor.froytvedt.dahl@venstre.no


Om overnatting og påmelding: kontakt Tiril Eid Barland på facebook, 45 48 27 97 eller tiril.barland@venstre.no