Lars Brandsås valgt som ungdomskandidat for Trøndelag Unge Venstre

På digitalt nominasjonsmøte i Trøndelag Unge Venstre 10. juni ble Lars Brandsås (21) fra Inderøy valgt som ungdomskandidat til stortingsvalget 2021 for Nord-Trøndelag valgkrets.


Det er fortsatt ikke avklart om det blir en eller to lister til stortingsvalget neste år. Dersom det blir to lister blir Lars ungdomskandidat i Nord-Trøndelag valgkrets. Dersom det bli én liste blir Lars spilt inn til Trøndelag Venstres nominasjonskomite, som 1. ungdomskandidat.


- Det er en stor ære å vite at man har en tillit fra et helt fylkeslag i bunn når man skal drive valgkamp. Vi har en så stor og dyktig organisasjon som skal legge ned en enorm innsats det neste året. Jeg gleder meg til å være med på laget som skal sikre Unge Venstre rekord i skolevalget for tredje valg på rad!

Lars har allerede begynt å se på hvordan Venstre skal vinne valget.


- Vi trenger et parti som skaper en grønn fremtid med frihet og muligheter for alle. Vi skal bli et nullutslippssamfunn som gjør de grønne og miljøvennlige løsningene enklere. Vi skal skape en skole som satser på kunnskap og gir mer frihet til hver enkelt elev. Vi skal skape et samfunn hvor alle har like muligheter i livet, hvor vi tar vare på folk på flukt, folk som sliter med rusproblemer og der vi løfter folk ut av fattigdom. Til å gjøre det så trenger vi et liberalt parti. Og Norges eneste liberale parti er Venstre.


Lars er 1. nestleder i Unge Venstre. og har lang fartstid fra både UV og Venstre. Han har gjennom årene opparbeidet seg en solid profil som en tydelig liberal stemme i Venstre, og kan vise til blant annet veldig gode resultat i skolevalg rundt om i landet. Lars jobber for tiden som politisk rådgiver for kunnskapsminister Guri Melby. han er hardtarbeidende, utadvendt og godt kjent med hele Trøndelag fylke.