Linn Skyum ny generalsekretær i Unge VenstreLørdag 24. mars ansatte sentralstyret i Unge Venstre organisasjonens nye generalsekretær. Linn Skyum (f. 1995) er født og oppvokst i Fredrikstad, men har vært bosatt i Oslo de siste fire årene. Hun har lang fartstid fra flere organisasjoner, og har blant annet vært leder av Liberale Studenter. For tiden jobber hun som politikk- og medieansvarlig i Velferdstinget i Oslo og Akershus, og tar en mastergrad i samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Nå står jobben på Venstres Hus i Møllergata 16 for tur.


 «Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. I den kommende perioden vil det være spesielt viktig å fokusere på organisasjonsbygging og samhold, slik at vi stiller med en sterkest mulig organisasjon frem mot lokalvalget i 2019. Jeg setter stor pris på å få muligheten til å bidra til dette den kommende tiden.», sier den påtroppende generalsekretæren. Fra og med sommeren er hun å finne på Venstres hus sammen med resten av sekretariatet.


Avtroppende generalsekretær, Eirik Natlandsmyr, ønsker Linn masse lykke til i sin nye stilling. «Unge Venstre er en organisasjon i vekst, og er en sentral del av norsk politikk. Linn får nå et viktig arbeid med å ruste organisasjonen for det viktige arbeidet videre, og det er jeg sikker på at hun kommer til å klare på en ypperlig måte».


Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, ser frem til å lede organisasjonen i samspill med Linn. «Unge Venstre skal være et politisk verksted. Da er vi også avhengig av å ha en god organisasjon hvor alle kan føle seg hjemme. Der mener jeg Linn har gode kvaliteter som vi kan nyte godt av i Unge Venstre»