Magnus Hundvin blir ny organisasjonssekretær i Unge Venstre

Søndag 10. mai ansatte sentralstyret i Unge Venstre organisasjonens nye organisasjonssekretær.Magnus Hundvin (f. 1997) er oppvokst i Bergen, og har de siste 4 årene bodd i Oslo. Han studerer for tiden kommunikasjonsledelse på BI. Fra august blir han å finne på Venstres hus i Oslo.


«Jeg er veldig spent på muligheten og tilliten jeg har fått til å være med å utvikle Unge Venstre videre», sier den påtroppende organisasjonssekretæren.


Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, ser frem til å jobbe med Magnus.


- Jeg er glad for at Unge Venstre styrker laget med Magnus på kontoret. Jeg gleder meg til samarbeidet og til å utvikle organisasjonen videre sammen med Magnus.


Påtroppende generalsekretær, Solveig Hillestad, ønsker Magnus velkommen.


- Det blir utrolig kjekt å få med Magnus på laget, og jeg gleder meg masse til å jobbe med ham fremover. Dette blir gøy!