Nå har du muligheten til å oppleve livet på Stortinget - søk på Talentakademiet!

Vil du bli en kløpper i politisk argumentasjon? Oppleve Venstres stortingsgruppe fra innsiden? Lære hvordan du skal spinne en sak i media? Da bør du søke på Unge Venstres talentakademi.

Talentakademiet innebærer en hel arbeidsuke i praksis på Stortinget, og lærerik skolering på Venstres Hus. Talentakademiet vil foregå fra 5. til 9. okotber (uke 41). De som har behov for politisk fravær vil få dette. Noen få utvalgte vil få muligheten til å delta.


Om du fortsatt er i tvil om å søke, la deg overbevise av fjorårets deltakere!


“Talentakademiet var en fantastisk mulighet til å lære mer om politikk på toppnivå gjennom tett samarbeid med stortinggruppen vår. Etter en uke stappet med program og utfordringer vokste vi ikke bare som politikere, men vi hadde det også sinnsykt gøy!”

- Kjersti Brevik Møller


“Jeg synes først og fremst det var utrolig spennende. Det var flust med krevende, men givende arbeidsoppgaver. Tror aldri jeg har fått så mye kunnskap eller vært så sliten etter en uke, men det var helt klart vært slitet. Etter TA var jeg motivert til å jobbe med politikk som aldri før.”

- Even Aronsen  


“Talentakademiet ga meg enormt mye. Du får god kontakt med Venstres stortingsgruppe og innsikt i hvordan livet som politiker er. Det er et krevende skoleringsprogram, men du kommer garantert ikke til å angre etterpå.”

- Jacob Handegard


Søknad

For å kunne søke må du ha gjennomført Nasjonalakademiet eller UV 3. Søknaden må inneholde et motivasjonsbrev hvor du kort forklarer hvorfor akkurat du skal få muligheten til å bli med på Talentakademiet (maks 250 ord). I tillegg må du svare på følgende oppgave (maks 1500 ord):


Drøft utbyttet Venstre har fått gjennom å være et fast støtteparti for Regjeringen, og foreslå en strategi for hvordan Venstre kan øke sin oppslutning fram mot valget i 2017.


Søknadsfristen er søndag 5. juli. Søknadene sendes til ingrid.keenan@venstre.no

Alle spørsmål kan rettes til ansvarlig for Talentakademiet, nestleder Ingrid Keenan.