Nasjonalakademiet 2018


Bilde: Nasjonalakademiet 2016, der vi blant annet hadde besøk av Ola Rydje (nr 2 f.v) for å snakke om skolepolitikk.

Tiden er endelig inne for å søke på Nasjonalakademiet 2018! Unge Venstre skal mellom 25. – 29. april arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Kanskje du er en av dem?


Nasjonalakademiet er Unge Venstres neste høyeste skoleringsnivå og er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst til å stille til eller innehar høyere verv. På Nasjonalakademiet får du en grundig innføring i Unge Venstre hovedområder, samt debattskolering, skrivetrening og masse gode venner.


Nasjonalakademiet avholdes fra onsdag til søndag, 25. – 29. april. I løpet av dagene vil deltakerne få mange, varierte og krevende utfordringer, under ledelse av fremragende skoleringsholdere. Arrangementet vil finne sted i en felles, hyggelig hytte i Ål, noe som også gjør Nasjonalakademiet til en sosial og morsom opplevelse.


Nasjonalakademiet starter kvelden onsdag 25. april, så det er lagt opp til at deltakerne kan ha en vanlig dag på skole eller jobb. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.


Krav for å søke

Deltakeren må:


– ha betalt medlemskontingenten sin til Unge Venstre inneværende år – ha mulighet til å delta alle dager


Søknad

For å søke på nasjonalakademiet 2018 må du skrive et søknadsbrev. Det må inkludere navn, telefonnummer, lokal- og fylkeslag, eventuelle verv, og en kort tekst på rundt 100 ord om motivasjonen for å søke.


I tillegg må du svare på de to oppgavene under. Den første oppgaven er et ideologisk rettet, mens den andre er mer organisatorisk. Merk at det ikke nødvendigvis finnes ett riktig svar. 300 ord holder.


1) Er skatt en naturlig del av et liberalt samfunn? Kommenter.


2) Du er leder i lokallaget ditt. Du merker at det sosiale miljøet ikke er på topp, og har lyst til at det skal bli et bedre miljø i laget. Hva gjør du?


Søknadsbrev og svar på oppgavene sendes til ragnhild.forsberg@venstre.no innen 30 . mars 2018.


Har du spørsmål? Send Ragnhild en e-post på adressen over, eller send melding eller ring på 481 07 659.