Nasjonalakademiet 2020!

Oppdatert: 25. aug. 2020

Tiden er endelig inne for å søke på Nasjonalakademiet 2020! Unge Venstre skal mellom 30. september. - 4. oktober arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Kanskje du er en av dem?


Deltakere på Nasjonalakademiet 2019

Nasjonalakademiet er Unge Venstres neste høyeste skoleringsnivå og er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst til å stille til eller innehar høyere verv. På Nasjonalakademiet får du en grundig innføring i Unge Venstres hovedområder, samt debattskolering, skrivetrening og masse gode venner.


Nasjonalakademiet avholdes fra onsdag til søndag, 30. september-4. oktober. I løpet av dagene vil deltakerne få mange, varierte og krevende utfordringer, under ledelse av fremragende skoleringsholdere. Arrangementet vil finne sted i en felles, hyggelig hytte i Ål, noe som også gjør Nasjonalakademiet til en sosial og morsom opplevelse.


Nasjonalakademiet starter kvelden onsdag 30. september, så det er lagt opp til at deltakerne kan ha en vanlig dag på skole eller jobb. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.


Krav for å søke

Deltakeren må:

  • ha betalt medlemskontingenten sin til Unge Venstre for 2020

  • ha mulighet til å delta alle dager


Søknad

For å søke på nasjonalakademiet 2020 må du skrive et søknadsbrev. Det må inkludere navn, telefonnummer, lokal- og fylkeslag, eventuelle verv, og en kort tekst på rundt 100 ord om motivasjonen for å søke.


I tillegg må du svare på de to oppgavene under. Den første oppgaven er et ideologisk rettet, mens den andre er mer organisatorisk. Merk at det ikke nødvendigvis finnes ett riktig svar. Rundt 300 ord holder.  


  1. Er skatt en naturlig del av et liberalt samfunn? Kommenter.

  2. Du er leder i et lokallag som arrangerer et medlemsmøte. Et av de nyere medlemmene kommer bort til deg og sier at vedkommende føler seg fryst ute av et av de eldre medlemmene. Hva gjør du?


Søknadsbrev og svar på oppgavene sendes til lars.brandsas@venstre.no.


Fristen for å søke er 2. september.


Har du spørsmål? Send Lars en e-post på adressen over, send melding på Facebook eller ta kontakt på 48207631.