Nominasjonskomiteen innstiller på Ingrid Åmlid som VTUVs ungdomskandidat!Ingrid Åmlid innstilles enstemmig som Vestfold og Telemark Unge Venstres ungdomskandidat til Stortingsvalget i 2021.


En enstemmig nominasjonskomite kan fredag 24. april 2020 innstille på Ingrid Åmlid som Vestfold og Telemark Unge Venstres ungdomskandidat på Vestfold og Telemark Venstres valgliste i 2021. Ingrid er 21 år og kommer fra Bamble kommune. For tiden studerer hun i Oslo på Høyskolen Kristiania. Hun er vokst opp langs kysten, glad i å gå tur og er glad i alt av kultur, uansett om det er danseband på en pub eller ballettforestilling på operaen.


Ingrid har vært med i Unge Venstre siden 2015 og har siden da vært med på flere valgkamper. Hun har i flere år vært med som leder av Telemark Unge Venstre og er i dag nestleder i Vestfold og Telemark Unge Venstre.


For Ingrid er psykisk helse på videregående, ungdomsskole og på høyskoler veldig viktig. Ingrid mener videre at det er viktig å ta vare på naturen langs kysten. Det er mye skipsfart rundt i Norge, spesielt i Oslofjorden, så Ingrid mener man må passe på at man ikke ødelegger miljøet i kysten for å legge til rette for økt skipsfart. I tillegg er personvern viktig for henne.


Nominasjonskomiteen ser frem til nominasjonsmøtet lørdag 25. april, og gratulerer Ingrid Åmlid med nominasjonen. Nominasjonskomiteen har vært ledet av Kine Bjørnstad, med Nancy Helen Ødegård-Småbrekke og Alexander Johnsen som øvrige medlemmer.

Ved spørsmål om nominasjonsprosessen kan du ta kontakt med Kine Bjørnstad på telefon: 95451745 eller epost: baberini@hotmail.com.