Ny generalsekretær i Unge Venstre!Fredag 29. april ansatte sentralstyret i Unge Venstre organisasjonens nye generalsekretær. Eirik H. K. Natlandsmyr (f. 1992) er født og oppvokst i Bergen. Han har tidligere vært tillitsvalgt i Forsvaret, sittet i Unge Venstres internasjonale utvalg, og er for tiden i innspurten med sin bachelorgrad i sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen. Nå står altså hovedstaden og Møllergata 16 for tur.


«Jeg ønsker et mer åpent og tilgjengelig Unge Venstre. Åpenhet utad krever ryddighet innad. Jeg gleder meg til sette i gang!», proklamerer den påtroppende generalsekretæren.

Fra og med sommeren er han å finne på Venstres hus sammen med resten av sekretariatet.


Avtroppende generalsekretær, Ann Helen Skaanes, gleder seg til å se hva Eirik får til i Unge Venstre. «Unge Venstre er en organisasjon i vekst, og Eirik er riktig person til jobben som generalsekretær. Han er erfaren i Unge Venstre, strukturert og initiativrik. Jeg ønsker Eirik masse lykke til i det som er verdens beste jobb!»


Tord Hustveit, leder i Unge Venstre, ser frem til å lede organisasjonen i samspill med Eirik. «Nå skal vi sørge for at Unge Venstre fortsetter å vokse og får gjennomslag. Lokal aktivitet er nøkkelen for å få til dette. Der tror jeg Eirik blir en viktig brikke i arbeidet.»