Nye fylkesledere i Unge VenstreEilert Warth-Isaksen er 18 år og går siste år på VGS i Alta. Han er nyvalgt leder i Finnmark Unge Venstre. Eilert har tidligere vært leder for Elevorganisasjonen i Finnmark over to perioder og var den yngste fylkeslederen noen sinne. Nå er han klar for å gjøre en innsats for Unge Venstre. Sammen med det nye fylkesstyret er jeg klar til å bytte ut det røde malingsspannet som har regjert Finnmark lenge med en fin, varm grønnfarge som skal fylle veggene med frihet og fellesskap, forteller Eilert.


Ny fylkesleder i Vestfold Unge Venstre er Ingeborg Bastiansen. Hun er 19 år, studerer utviklingsstudier og kommer fra Tjøme. Jeg er så stolt av å kunne representere Norges beste ungdomsparti i Vestfold. Nå skal jeg jobbe hardt for å få mange nye medlemmer, som synes at det er like morsomt med unge venstre som det jeg gjør, sier Ingeborg.


Alexander Ski Aasberg, 18 år fra Råde i Østfold, har tatt over som fylkesleder i Østfold Unge Venstre. Alexander har lang fartstid i organisasjonen og på fritiden driver han med e-sport og jobber i andre politiske organer. Jeg syntes det er spesielt viktig å ta vare på de svakeste i samfunnet, og løse klimapropblemene med forskning. Jeg er liberal fordi jeg har en tro på at mennesker kan ta ansvar for sin egen frihet, meddeler Alexander.


Bjarte Horpestad, 16 år fra Stavanger, er ny leder i Rogaland Unge Venstre. Bjarte har tidligere vårt ordfører i ungdommens bystyre i Stavanger. Rogaland er et oljeavhengig fylke, og derfor er det viktig med et grønt og liberalt parti. Rogaland Unge Venstre skal jobbe for et mer klimavennlig fylke med mer frihet til hver innbygger, avslutter Bjarte.