Nye ledere i Oslo Unge Venstre

Oslo Unge Venstres ekstraordinære årsmøte 08. april har valgt ny leder, nestleder og supplert fylkesstyret.-Jeg gleder meg til å ta fatt i tidenes valgkamp for et grønnere Oslo og mer valgfrihet i skolen, sier nyvalgt leder Tor Frøytvedt Dahl. Han understreker at Venstre har aldri vært viktigere for å finne de beste løsningene for Oslo i fremtiden.


-Oslo står overfor en rekordvekst i innbyggerantall, og det er en velsignelse. Likevel byr det på en del utfordringer som vi må løse. Derfor er det viktig med et sterkt Venstre som hele tiden passer på de grønne lungene og tar vare på skogen og fjorden som omkranser den fantastiske byen vår.


Anna Dåsnes fra Kjelsås ble valgt til ny nestleder.


-Oslo Unge Venstre skal gjøre tidenes skolevalgkamp for et Oslo som tar vare på alle. I dag er det mange som står utenfor systemet, som må få en fot inn i varmen.


Hun brukte taletiden sin i generell politisk debatt til å snakke om hvor gammeldags og reaksjonært det er at homofile ikke får lov til å gi blod.


-I både Russland og Kina, begge land vi ikke liker å sammenlikne oss med når det kommer til menneskerettigheter, for homofile lov til å gi blod. Da er spørsmålet, skal Norge være dårligere enn Russland på homofiles rettigheter?


Oslo Unge Venstre er klare for en god valgkamp for å sette folk først. Vil du være med på laget? Ta kontakt med leder Tor Frøytvedt Dahl på tor.froytvedt.dahl@venstre.no eller på Facebook. Vi har også onsdagsmøter hver onsdag klokken 18 på Venstres Hus for alle medlemmer og interesserte. Tema for møtet vil bli annonsert på Oslo Unge Venstres Facebook-side hver uke.