Nye lokallagsledere i Akershus!

Det har vært årsmøter i Romerike Unge Venstre og Asker & Bærum Unge Venstre, og begge lokallagene har valgt nye lokallagsledere!

Asker og Bærum Unge Venstre hadde sitt årsmøte den 1. februar og Ulrik Dager Sneve ble valgt som lokallagsleder. Ulrik er 17 år og går nå første året på Nadderud Videregående skole. Hans hjertesaker er klima, utdanning og internasjonalt samarbeid, den siste da med særlig fokus på EU, FN og andre internasjonale organer. Innen utdanning er det videregående- og ungdomsskole-politkk som engasjerer mest.

Videre fremover sier Ulrik at han kommer til å jobbe for at flere skal komme og delta på aktiviteten til Asker & Bærum Unge Venstre, samt sørge for at enda flere lærer om hva Unge Venstre står for!


Romerike Unge Venstre hadde sitt årsmøte et par dager senere den 5. februar, og her ble Hedda Wølner Kristiansen valgt som lokallagsleder. Hedda er også 17 år, men går sitt andre år på Lillestrøm Videregående skole. En Sak som særlig opptar og engasjerer Hedda er ruspolitikk. Hun forteller at det er særlig viktig å ta vare på de menneskene som sliter i samfunnet, og ikke straffe dem.

Fremover har Hedda planer om å jobbe for at Romerike Unge Venstre skal bli bedre sett og ha en god vekst. I tillegg er hun svært opptatt av å skape et godt sosialt miljø der alle føler seg trygge og velkomne. Hun er også den første kvinnelige lederen i Romerike Unge Venstre!


Dette ser ut til å bli et spennende år for våre lokallag, og fylkesstyret ønsker dem masse lykke til med stor tillit til at de kommer til å gjøre en veldig god jobb!