Nye tillitsvalgte i Unge Venstre!

Sondre Hansmark (24) ble lørdag gjenvalgt til leder av Unge Venstre. Hansmark ble enstemmig valgt under Unge Venstres landsmøte i Oslo i helgen.— Jeg takker landsmøtet for tilliten og gleder meg til å jobbe med resten av de tillitsvalgte. Nå begynner jobben med å reise det liberale og radikale alternativet i norsk politikk. Vi skal kjempe for at Venstre skal si ja til EU-medlemskap og at politikken som føres i dag skal bli mye grønnere.

Under landsmøtet ble Ane Breivik fra Vestland valgt til ny første nestleder, mens Lars Brandsås fra Trøndelag ble gjenvalgt som andre nestleder. Som ny internasjonal leder ble Idun Gulla Dyrnes valgt.


Til resten av sentralstyret ble Amelia Aune, Ole Kristian Sandvik, Benedicte Bjørnås, Timo Nikolaisen og August Simonsen valgt. Johan Malvik og Simon Seland ble valgt som varer.


På landsmøtet har det også vært valg av nytt landsstyre. Viljar Sæbbe ble valgt som ny leder av Kunnskapspolitisk utvalg. Marika Jenssen ble valgt som ny leder av Klima- og miljøutvalget. Emilie-Linnéa Leandra Bronder, Marcus André Holst-Pedersen, Maud Sørum Vestnes og Synne Hansmark ble valg. Einar Dåsnes og Alexander Johnsen ble valgt som varaer.