Nytt styre

Nordland Unge Venstre har valgt nytt styre under fylkesårsmøte vårt 6. september.

Her er det nye styret:


Leder: Vilde Marie Ystmark (Evenes) 1. Nestleder: Vilde Sofie Nohr (Salten) 2. Nestleder: Erik Sundrønning (Rana) Styremedlemmer: Martine Brekke (Evenes) Håvard Olafsen (Salten) Andreas Thommesen (Salten) Tuva Solstrand (Rana)

1. Vara: Sindre Berg-Johansen (Rana) 2. Vara: Henning David Williams (Salten)

1. nestleder, Vilde Sofie Nohr er svært fornøyd med det nye styret og vervet sitt:


"Jeg tenker at det nye styret er bra, og jeg er sikker på at vi klarer å ha et godt samarbeid. Rollen som nestleder er veldig bra. Jeg samarbeider med masse flinke folk, i tillegg til at jeg sitter i en posisjon hvor jeg kan påvirke UVs politikk i Nordland".

Styret har allerede begynt å legge planer for 2014/2015, og har som mål å rekruttere nye medlemmer, sørge for aktivitet i lokallagene og gjøre en god valgkamp i 2015.


"Vi er klare for å få større aktivitet i Nordland og rekruttere nye medlemmer", sier Vilde Sofie Nohr.

"Jeg har troen på at det nye styret i Nordland Unge Venstre kan bidra til et løft for Venstre under valgkampen 2015. Jeg håper vi kan spre et liberalt budskap på best mulig måte, slik at folk innser at Venstre er det rette partiet å stemme på, og at vi får engasjert flere liberalere til å bli politisk aktive," sier 2. nestleder Erik Sundrønning om tanker for Nordland UV framover. 


"Sammen skal vi i Nordland Unge Venstre jobbe for å etablere lokallag, ha aktivitet i fylket og selvfølgelig styrke samarbeidet mellom de lokallagene vi har. Vi skal være synlige i media og under valgkampen i 2015. Jeg ser veldig fram til å jobbe med det fantastiske styret vårt og til å fremme politikken vår i fylket," avslutter fylkesleder Vilde Marie Ystmark.