Nytt styre i Tromsø Unge Venstre!

Torsdag 11. desember hadde Tromsø Unge Venstre årsmøte, og mange herlige liberalere møtte opp for å blant annet delta på spennende debatter om temaer som sexarbeid, pelsdyr, liberalisme og skole. Eirik Lunde Larsen fra Troms Unge Venstre og Even Aronsen fra sentralsstyret var også innom å holdt hilsningstaler. Det ble også valgt et nytt lokallagsstyre, og det nye styret ser fram til en periode med hardt arbeid for å få Tromsø Unge Venstre til å vokse.Mathias Meltzer Bonnier ble valgt som ny leder. Mathias har bygget seg opp mye erfaring i Unge Venstre som styremedlem i både Troms og Harstad & Kvæfjord Unge Venstre. Han ser fram til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver som lokallagsleder, og gleder seg til å jobbe med det nye styret. Nå skal han lede Tromsø Unge Venstre inn mot neste års valgkamp, og har klart for seg at Unge Venstre skal gjøre et dundrende godt skolevalg.


- Tromsø har utrolig stort potensial. Det er mange liberale mennesker her, og jeg gleder meg til å få opp aktiviteten sammen med det nye styret!


Med seg i styret har han fått Elise Johansen som nestleder, Henrik Kavli og John-Egil Svinsås Magga som styremedlemmer.


Vi gratulerer, og gleder oss til se Tromsø Unge Venstre vokse!

Siste innlegg

Se alle

Harstad sparker i gang sesongen

Harstad & Kvæfjord Unge Venstre åpner årets møtesesong med et tema som angår oss alle - skolepolitikk. Fylkesleder Elise Klausen Jenssen skal innlede kort om hvorfor Unge Venstres skolepolitikk er bes