Reisebrev fra  Liberalen Hochsschulgruppen i Münster

Hva: Liberalen Hochsschulgruppen`s Federal Assembly Når: 12.-14. januar Hvor: Hostel Münster og University of Münster/TYSKLAND Deltagere: Jørn R. Dyrendalsli og Christian Ingvaldsen


Fredag 12. januar reiste Jørn og Christan ned til Münster i Tyskland for å delta på årsmøte til Liberalen Hochsschulgruppen(LHG), den tyske versjonen av Liberale Studenter.


Programmet startet 17:00 med velkomst og praktisk informasjon. Det ble utnevnt til sekretær, ordstyrer, stemmeteller osv. Etterpå gikk de gjennom de forskjellige vedtektene. Kongress-delen av dagen ble avsluttet med en tale fra presidenten av LHG.


Etterpå hadde vi kulturell aften der folk fra de forskjellige delene av Tyskland samt de internasjonale hadde med seg mat og drikke fra deres område. Vi fra Norge hadde tenkt å ta med brunost, men det ble ikke servert grunnet en bagasje som ikke kom med flyet!


Lørdag 13. januar startet programmet 09:00 på universitetet i Münster. Dagen gikk mye ut på valg av nytt styre i organisasjonen. Etter valget var det gjestene som skulle holde en tale om hva organisasjon vår drev med og hva som var viktig for oss. Vi var bare gjester fra 2 forskjellige land - oss to fra Norge og ei fra Catalonia.


Etterpå var det en presentasjon av samarbeidet med Friedrich-Naumann-stiftelsen, en stiftelse med sterk tilknytning til FDP.


Vi avsluttet dagen med en god middag på en tysk restaurant.


Søndag 14. januar reise vi hjem til Norge. Begge syntes at turen var kjempekjekk og trivdes godt i Münster. Jørn hadde snapchat-kontoen på lørdag, hvilket var artig.


Tusen takk for en fin tur!Med vennlig hilsen,

Jørn R. Dyrendalsli og Christian Ingvaldsen