Solveig Hillestad blir ny generalsekretær i Unge Venstre

Onsdag 8. april ansatte sentralstyret i Unge Venstre organisasjonens nye generalsekretær. Solveig Hillestad (f. 2000) er født og oppvokst i Askøy. Hun begynte å engasjere seg i Unge Venstre under lokalvalgkampen og ble leder av Bergen Unge Venstre i september 2019.Solveig har klatret fort i Unge Venstre og opparbeidet seg imponerende tillitsverv på kort tid. Tidligere har hun gått på United World Colleges i Changshu og ledet Ungdommens kommunestyre på Askøy. For tiden studerer hun psykologi ved Universitetet i Bergen og jobber på et bakeri. Til sommeren står Venstres Hus i Oslo for tur.


«Jeg er utrolig både glad og stolt, og gleder meg masse til å arbeide for verdens beste ungdomsparti. Jeg er også veldig spent på å se hva alt snakket om hovedstaden egentlig handler om», sier den påtroppende generalsekretæren.


Avtroppende generalsekretær, Linn Skyum, ønsker Solveig masse lykke til i sin nye stilling.

- Det er selvfølgelig vemodig å slutte som generalsekretær, men jeg har tro på at Solveig kommer til å gjøre en strålende jobb med å ta organisasjonen videre i årene som kommer.

Sondre Hansmark, leder i Unge Venstre, ser frem til å lede organisasjonen i samspill med Solveig.

- Solveig har imponert meg mye. Hun er flink, arbeidsom og vekker tillit. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne og se henne gjennomføre oppgavene sine med glans.