Sommerleir 2014 (Program og generell info)

Snart er det klart for årets høydepunkt - Unge Venstres sommerleir 2014!


Program for sommerleiren finner du her

Det er på tide å forberede seg til en knallbra leir, og vi håper dere gleder dere like mye som vi gjør.


Sommerleiren finner sted på Hove leir på Tromøya utenfor Arendal. Om du ikke allerede har gjort det er det lurt å bestille billetter med buss eller tog nå. For mer informasjon om reise og hvilke utgifter som dekkes av Unge Venstre kan du lese her: http://uvsommerleir.tumblr.com/reiseinfo


Det er veldig viktig at du husker å betale deltakeravgiften! Fristen for betaling var i første omgang 15. juni, så hvis det ikke er gjort ennå, må det gjøres så absolutt fort som mulig: Betal 1350 for sengeplass eller 900 for teltplass til kontonummer 1720.07.05521 og merke betalingen med “Deltakeravgift sommerleir” og navnet ditt.


Registreringen åpner kl. 12 tirsdag formiddag, og åpningen av programmet, ved

Unge Venstres leder, tar sted kl. 14:30.


Ta med laken, sengetøy eller sovepose, og husk håndkle. Det er også mulig å leie sengesett fra Hove leir for 100 kr. Om du skal overnette i telt må du selv ta med telt og utstyr. Frokost, lunsj og middag er inkludert i deltakeravgiften for alle, og det er også mulig å kjøpe brus og snacks i kiosken. Ønsker du flere enn tre måltider, er det lurt å ta med en knekkebrødpakke eller to.


I siestaen og på kveldstid har vi flere morsomme arrangementer. Om du har noen gode idéer til hva fylket ditt kan gjøre for å vise seg frem på kulturell aften, vil kjempe for ditt fylkes ære på fotballbanen eller ønsker å delta på Unge Venstres tradisjonsrike talentkonkurranse EurUVision (med eller uten talent) er dette noe som kan være lurt å ha i bakhodet når du pakker kofferten!


Følg med på event videre for programoppdateringer, pakkeliste og annen informasjon: https://www.facebook.com/events/253440324843281/?fref=ts.


Har du spørsmål kan du ta kontakt med sekretariatet på unge@venstre.no.