Stillingsutlysning: Valgkampsekretær i Oslo Unge Venstre

Oslo Unge Venstre søker to valgkampsekretærer i 50%-stilling fra 1.-18. august, og deretter over i 100%-stilling fra 18.- august til 18. september. 


I 2015 ble Venstre det tredje største partiet i skolevalget i Oslo med 10,3%. Vi søker deg som vil være med på laget som tar Norge i en grønnere og mer liberal retning.


Arbeidsoppgaver vil omfatte valgkamparbeid i bred forstand, med særskilt vekt på organisatorisk arbeid.  Valgkampsekretærene vil ha ansvar for koordinering av Oslo Unge Venstres skoledebatter og tilhørende skolebesøk, med tett kontakt opp mot både skolene og Unge Venstres valgkampmedarbeidere. Andre oppgaver vil inkludere sosiale medier, samt planlegging og koordinering av medlemsmøter, standsvirksomhet og aksjoner. Det må påregnes noe kveldsarbeid.


Søkerne bør ha erfaring med valgkamp, kunne arbeide selvstendig og være initiativrik. Søkerne bør være samarbeidsvillige og hyggelige.


Stillingen lønnes etter Statens lønnstrinn 20.


Du får være en del av et ungt og trivelig arbeidsmiljø. Du vil få mye ny erfaring

gjennom å jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver.


"Anbefaler alle å søke på stillingen som valgkampsekretær - det er gøy, lærerikt og du møter utrolig mange hyggelige mennesker!" -Tone Bjørndal, valgkampsekretær i 2015
"Å jobbe som valgkampsekretær er noe av de morsomste jeg har gjort. Sammen med en utrolig bra gjeng fikk jeg gi alt for en sak jeg brenner for. Det var jobben som valgkamsekretær som ga meg lysten til å involvere meg enda mer i Unge Venstre. Erfaringen jeg fikk fra å organisere valgkampen for Oslo Unge Venstre har kommet til nytte i mange sammenhenger. Jeg anbefaler alle som er litt ekstra gira på valgkamp å søke, dere kommer ikke til å angre." -Ingrid Keenan, valgkampsekretær i 2013

Søknad og CV sendes til Anna Dåsnes innen 31. januar på anna.dasnes@venstre.no. Ved spørsmål eller en uforpliktende samtale, ta kontakt med Anna Dåsnes på enten mail eller telefon (91915225).