Stillingsutlysning: Valgkampsekretær i Oslo Unge Venstre

Oslo Unge Venstre søker 1-2 valgkampsekretærer i 50%-stilling fra 5.-19. august, og deretter over i 100%-stilling fra 19. august til 15. september.

I 2017 ble Venstre det tredje største partiet i skolevalget i Oslo med 12,3%. Vi søker deg som vil være med på laget som tar Oslo i en grønnere og mer liberal retning.

Arbeidsoppgaver vil omfatte valgkamparbeid i bred forstand, med særskilt vekt på organisatorisk arbeid. Valgkampsekretærene vil ha ansvar for koordinering av Oslo Unge Venstres skoledebatter og tilhørende skolebesøk, med tett kontakt opp mot både skolene og Unge Venstres valgkampmedarbeidere. Andre oppgaver vil inkludere sosiale medier, samt planlegging og koordinering av medlemsmøter, standsvirksomhet og aksjoner. Det må påregnes noe kveldsarbeid.


Søkerne bør ha erfaring med valgkamp, kunne arbeide selvstendig og være initiativrik. Erfaring med grafikk og bilderedigering er et pluss, men ikke nødvendig. Søkerne bør være samarbeidsvillige og hyggelige.


Stillingen lønnes etter Statens lønnstrinn 20.


Du får være en del av et ungt og trivelig arbeidsmiljø. Du vil få mye ny erfaring

gjennom å jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver.


"Anbefaler alle å søke på stillingen som valgkampsekretær - det er gøy, lærerikt og du møter utrolig mange hyggelige mennesker!"

-Tone Bjørndal, valgkampsekretær i 2015

«Jobben som valgkampsekretær er noe av det gøyeste jeg har fått være med på, og erfaringene jeg fikk fra å organisere OUVs valgkamp har kommet til nytte i mange sammenhenger. Anbefaler alle som er glad i valgkamp å søke, du vil ikke angre."

-Audun Gotaas Bonde, valgkampsekretær i 2017


Søknad og CV sendes innen 17. februar til ouv@venstre.no og merkes «Valgkampsekretær». Ved spørsmål eller en uforpliktende samtale, ta kontakt med Andreas F. Askautrud (98446992).