Stillingsutlysning: Valgkampsekretær i Oslo Unge Venstre

Oppdatert: jan. 26

Oslo Unge Venstre søker 1-2 valgkampsekretærer i 50% stilling med oppstart i månedskifte juli/august 2021, og over i en 100% fra 9.august til 20.september. Vi søker deg som vil være på med laget som tar Oslo i en grønnere og mer liberal retning!


Foto: Erika Melhus


Arbeidsoppgaver vil omfatte valgkamparbeid i bred forstand, med særskilt vekt på organisatorisk arbeid. Valgkampsekretærene vil ha ansvar for koordinering av Oslo Unge Venstres skoledebatter og tilhørende skolebesøk, med tett kontakt mot både skolene og Unge Venstres valgkampmedarbeidere. Andre oppgaver vil inkludere sosiale medier, samt planlegging og koordinering av medlemsmøter, standsvirksomhet og aksjoner. Det må påregnes noe helge- og kveldsarbeid.


Vi oppfordrer unge under 30 år, uansett kjønn, erfaring og etnisitet til å søke. Vi i Oslo Unge Venstre ser etter deg som jobber likte godt i team som alene, som er initiativrik og som sprer glede og engasjement til de rundt seg! Det er et pluss hvis du har erfaring fra valgkamp og grafikk, men det er ikke nødvendig.


Stillingen lønnes etter Statens lønnstrinn 20.


Du får være en del av et ungt og trivelig arbeidsmiljø. Du vil få mye ny erfaring gjennom å jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver


“ Jobben som valgkampsekretær var både lærerik og givende. Anbefaler virkelig andre som vil løfte Oslo Unge Venstre i skolevalgkampen til å søke!” Vilde Marie Ystmark, valgkampsekretær i 2019

Høres dette ut som noe for deg? Send inn en søknad da vel! I søknaden presenterer du kort deg selv og hvorfor du ønsker jobben. Søknaden kan gjerne inneholde tanker rundt disse spørsmålene:

  1. Hva slags erfaring har du med politisk arbeid og valgkamp?

  2. Dersom du skulle arrangert et arrangement for å skolere medlemmer frem mot valgkamp, hva ville du gjort?

  3. Hvilke ideer har du som vil bidra til at flere medlemmer aktiviserer seg under valgkampen?

Søknaden sendes til Emma.t.romskoug@gmail.com innen 31.januar 2021.