Talentakademiet 2015

Hils på deltakerne på Talentakademiet 2015!


Etter en tøff søknadsprosess har vi nå plukket ut fire engasjerte Unge Venstre-medlemmer som skal tilbringe en uke på Stortinget i oktober. Deltakerne på Talentakademiet, Unge Venstres høyeste skoleringstrinn, kan forvente en krevende, utviklende og spennende uke.


Ingen dag er lik på Stortinget. Tempoet er høyt, mye står på spill, og arbeidstimene mange. Dette skal deltakerne få kjenne på. I løpet av uken vil bla. mediehåndtering, organisasjonsforståelse og inngående skolering på politikkområder stå på dagsorden.


Etter å ha fått inn rekordmange søknader, var det særlig fire søkere som skilte seg ut. Gjennom søknadene sine viste samtlige av de utvalgte deltakerne høy grad av selvstendighet og politisk teft.


- Eirik Lygre Eirik er 20 år og kommer fra Sauda. Som tidligere fylkesleder i Rogaland Unge Venstre, er han nå valgkampsjef for Rogaland Venstre. Eirik studerer historie ved universitetet i Stavanger. Fun fact: Har vært statist i en Pelle Politibil-film.


- Sunniva Marie Hustoft Sunniva er 20 år og kommer fra Bryne. Sunniva har lang fartstid i Unge Venstre, hun har bla. vært medlem av internasjonalt utvalg og programkomiteen. Nå er Sunniva styremedlem i Oslo Unge Venstre. Sunniva studerer International Environment and Development studies på NMBU. Fun fact: Har fått flagg fra venner fra over tredve land, inkludert Israel, Jordan, Ghana, Danmark og Trinidad og Tobago.


- Grunde Kreken Almeland Grunde er 24 år og kommer fra Øystese. Grunde har vært medlem av internasjonalt utvalg og er nå sentralstyremedlem i Unge Venstre. Grunde studerer juss ved Universitetet i Oslo. Fun fact: Har sunget den norske nasjonalsangen på direktesendt radio i Kansas, med ca. 200 000 lyttere.


- Benedicte Røvik Benedicte er 21 år og kommer fra Hamar. Benedicte har vært aktiv i Unge Venstre i en årrekke, og er nå medlem av sentralstyret, samt valgkampsjef i Hedmark Venstre. For tiden jobber hun på sykehjem. Fun fact: Har blitt bitt i hofta av en havskilpadde.