Talentakademiet 2017

Årets fire deltakere til er valgt ut. Fire nye talenter er klare for en uke på Stortinget i juni.


Det var mange sterke søknader, og ingen enkel oppgave å bestemme hvem som skulle få delta. De fire som er valgt ut har gjennom sine søknader vist at de er klare for de utfordringene talentakademiet, Unge Venstres øverste skoleringstrinn, har å by på.


Ingen dag er lik på Stortinget. Tempoet er høyt, mye står på spill, og arbeidstimene mange. Dette skal deltakerne få kjenne på. I løpet av uken vil bla. mediehåndtering, organisasjonsforståelse og inngående kjennskap til hvordan politikk blir satt ut i livet, stå på dagsorden.


Dette er årets deltakere:


Elin Engerbakk

Elin er 22 år og kommer fra Trysil. Hun sitter nå andre året som Internasjonal leder etter to år i internasjonalt utvalg. Hun studerer juss på universitet i Oslo og er akkurat ferdig med andre året når Talentakademiet avholdes.

Fun fact: "Vel, jeg har farget halve håret siden 2012, i hovedsakelig blått, men også blondt, svart og rødt, og jeg har gått med hatt siden 2010."


Konstanse Løfors

Konstanse er 19 år og kommer fra Trondheim. Hun er tidligere fylkesleder i Sør-Trøndelag Unge Venstre, og har vært medlem i Unge Venstre siden 2013. For tiden studerer hun jus ved Universitet i Oslo.

Fun fact: "I 7.-8. klasse gikk jeg barfot absolutt hele tiden."


Jon Åge Giske Andersen

Jon Åge er 21 år og kommer fra Giske. Han er tidligere fylkesleder i Møre og Romsdal Unge Venstre og sitter nå i Sentralstyret til Liberale Studenter. Til vanlig bor Jon Åge i Oslo med sin vakre kjæreste hvor han studerer statsvitenskap og er nå på sitt andre år ved UiO.

Fun fact: "I en av mine *mange* distré øyeblikk møtte jeg opp en måned for tidlig til et foredrag jeg skulle holde på min tidligere skole."


Ragnhild Forsbeg

Ragnhild er 21 år og kommer fra Oslo. Hun er sentralstyremedlem i Unge Venstre, og tidligere leder i Oslo Unge Venstre. Ragnhild jobber til daglig som organisasjonsrådgiver i Oslo Venstre.

Fun fact: "Var en av del av englekoret som åpnet julemorgen. Det finnes heldigvis verken bilde- eller videobevis lenger."