To Unge Venstre-medlemmer på topp 10Tirsdag 4.november hadde Akershus Venstre nominasjonsmøte der det ble valgt liste til fylkestingsvalg neste år. To flotte Unge Venstre-medlemmer ble nominert på topp ti, Tord Hustveit på 3. plass og Tiril Eid Barland på 9.plass.


Tord er 22 år, fra Eidsvoll og er leder i Unge Venstre. Han er opptatt av at Akershus skal ha landets beste skole og at vi skal sette eleven i sentrum.


Tiril er 18 år, fra Bærum og er fylkesleder i Akershus Unge Venstre. Hun er opptatt av å tenke langsiktig i arealplanleggingen, og bevare verdifulle naturområder.


Resten av listen legges ut så fort som mulig her: http://www.venstre.no/akershus


Venstre har i dag tre representanter i fylkestinget, og ved forrige fylkestingsvalg fikk Venstre 6,2 %. Vi gleder oss til valgkamp neste år! Har du lyst til å bidra? Ikke nøl med å ta kontakt, vi trenger folk til alt mulig, både til å stå på stand, stille i debatter, dele ut flyers, snakke med folk osv.


Asker og Bærum Unge Venstre arrangerer også et valgkampseminar (dagsseminar) i Oslo lørdag 15.september. Alle Unge Venstre-medlemmer som har planer om å delta i valgkampen anbefales å delta her. Det er selvfølgelig gratis.

Facebookevent og mer info finner du her: https://www.facebook.com/events/706384786117169/?fref=ts