Tromsø Unge Venstre er tilbake!

Mandag 3. november møttes elleve ivrige liberalere på biblioteket i Tromsø for blåse liv i Tromsø Unge Venstre. Etterpå spiste de pizza, diskuterte politikk og planla videre aktivitet i Tromsø. Fylkesleder Even Aronsen tok turen fra Bodø, og presenterte Unge Venstres politikk for de nye medlemmene og noen som i første rekke ønsket å få vite mer om partiet. Det ble valgt et midlertidig styre som skal planlegge og arrangere årsmøte for Tromsø Unge Venstre før jul. I styret sitter Mathias Melzer Bonnier, Elise Johansen, Michael Jørgensen og Jon-Egil Svinsås Johansen Magga. På årsmøtet har alle medlemmer stemmerett, og det skal velges styre for neste år. Informasjon om dette kommer på e-post til alle medlemmene.


Å være med i Unge Venstre er både lærerikt og morsomt, og i Tromsø er det gode muligheter for å delta og påvirke politikken som føres av Venstre i kommunestyret og byrådet. Hvis du har lyst til å bli med i Unge Venstre eller vil vite mer om oss kan du ta kontakt med Mathias Melzer Bonnier på tlf. 497 09 730, eller lese mer og melde deg inn på uv.no.


Velkommen!

Siste innlegg

Se alle

Harstad sparker i gang sesongen

Harstad & Kvæfjord Unge Venstre åpner årets møtesesong med et tema som angår oss alle - skolepolitikk. Fylkesleder Elise Klausen Jenssen skal innlede kort om hvorfor Unge Venstres skolepolitikk er bes