Unge Venstre søker organisasjonssekretær

Unge Venstre søker organisasjonssekretær i 100 prosent stilling.


Organisasjonssekretæren skal i samarbeid med ledelsen drifte og være med på å videreutvikle Unge Venstre. Vi søker en initiativrik person som kan håndtere et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Organisasjonssekretæren vil bistå generalsekretæren med daglig drift av Unge Venstre og videreutvikling av organisasjonen. Erfaring med ungdomsorganisasjoner er en fordel.


Organisasjonssekretæren i Unge Venstre har følgende arbeidsoppgaver: - håndtering av medlemsregister - besvare innkomne henvendelser - oppfølging av lokal- og fylkeslag - håndtering av frifondssøknader og rapporter - arkivering og saksforberedelser - utsending av materiell for fylkes- og lokallag - arbeid med nettsider og nyhetsbrev - planlegge og gjennomføre arrangementer som sommerleir, landsmøte og landsstyremøter


Vi kan tilby et aktivt arbeidsmiljø, fleksible arbeidstider, samt spennende og utviklende arbeidsoppgaver. Arbeidssted er i Møllergata 16 i Oslo sentrum. Stillingen lønnes etter statens lønnstrinn 19.


Søknadsfrist er 1. april. Oppstart snarest etter avtale.


Søknad med CV sendes til generalsekretær Eirik Natlandsmyr på e-post eirik.natlandsmyr@venstre.no, søknad merkes «Organisasjonssekretær».


Spørsmål om stillingen kan rettes til Eirik Natlandsmyr, telefon 97575741.