Valgkampseminar og nytt fylkesstyre

I helga holdt Harstad Unge Venstre valgkampseminar for Nord-Norges Unge Venstre i Harstad. 25 liberale ungdommer tok turen innom i løpet av helga for å være med på diverse skoleringer og foredrag. Vi hadde besøk av blant andre Roar Sollied (fylkesråd for utdanning), Martin Frøyland og Elin Sandvik. Helga var en stor suksess, og gjengen fra Harstad gleder seg til å arrangere det til neste år også.Søndag avholdt Troms Unge Venstre fylkesårsmøte. Her ble det valgt et splitter nytt styre, og tidligere politisk nestleder, Elise Jenssen, ble valgt som fylkesleder. Hun gleder seg til å ta fatt i oppgaven som ligger foran henne.


- Jeg er utrolig glad, men også ydmyk, over å ha fått tilliten til å lede Troms Unge Venstre. Troms Unge Venstre har i løpet av dette året blitt et av de sterkeste fylkeslagene, og jeg gleder meg  utrolig mye til å jobbe med denne gjengen mot valgkampen. I år skal nemlig Unge Venstre være Fylkestinget.


Styret 2014/2015: Leder: Elise K. Jenssen (ny i dette verv) Nestleder: Kamilla Heggelund (ny)

Medlemmer: Eiril Eskeland Espejord (ny i dette verv) Marius Brun Hansen (gjenvalg) Eirik Lunde Larsen (ny)

Varaer: 1. Andreas Mikalsen (ny) 2. Trygg Meyer Johannessen (ny) 3. Jonas Pedersen (ny) 4. Petter Kristiansen (ny)

Siste innlegg

Se alle

Harstad sparker i gang sesongen

Harstad & Kvæfjord Unge Venstre åpner årets møtesesong med et tema som angår oss alle - skolepolitikk. Fylkesleder Elise Klausen Jenssen skal innlede kort om hvorfor Unge Venstres skolepolitikk er bes