Vil du bli Innlandet Unge Venstre sin Ungdomskandidat til stortingsvalget 2021?i 2021 er det stortingsvalg. I den anledning skal Innlandet Unge Venstre velge Ungdomskandidat. 


Å være ungdomskandidat betyr at Innlandet Unge Venstre kommer til å jobbe for å få deg høyt opp på Oppland/Hedmark Venstre sin stortingsvalgliste. Du vil også få enormt stor støtte av oss i hele valgkampen.


Vi leter etter en ambisiøs kandidat som er klar for å vinne valget! Har du lyst til å bli stortingsrepresentant, eller vil foreslå noen du kunne sett for deg bli vår ungdomskandidat? Vil du vite mer om hva det innebærer å være ungdomskandidat? Send Mail til Omar med mailen: omarsvendsen@hotmail.com og få svar på det du lurer på. 


Man skal melde sitt kandidatur til mailen: omarsvendsen@hotmail.com


Spørsmål til deg som stiller som Ungdomskandidat for Innlandet Unge Venstre:


1. Hva er dine kampsaker og evt. hva kommer du til å jobbe med hvis du kommer inn på stortinget?


2. Hvordan kommer du til å jobbe opp mot stortingsvalget slik at venstre får gode resultater?Legg også til; Fullt navn, alder, telefonnummer, bosted og hva slags erfaring du har. 


Innlandet Unge Venstres fylkesstyret kommer til å innstille ungdomskandidaten, hvis man sitter i fylkesstyret og vil stille så vil da fylkesstyremedlemet bli inhabil og vil ikke bli med i denne prosessen.


Frist for å melde sitt kandidatur er Fredag, 1.Mai.