Vil du bli med Unge Venstre på politisk festival?11.-16. august arrangeres Arendalsuka. Arendalsuka er en møteplass for politikere, ungdomspolitikere og bedrifter. Aktører fra hele det politiske spekteret deltar, og Unge Venstre er intet unntak. Vi er klare for å farge Arendal grønt sammen med Venstre!


Under Arendalsuka arrangeres blant annet frokostmøter, debatter og politiske verksted, etc. I tillegg er det mye sosialt samvær med de andre ungdomspartiene og organisasjonene. Vi skal sove på en campingplass sammen med flere andre ungdomsorganisasjoner. Unge Venstre dekker overnatting, to måltider per dag og reiseutgifter etter avtale. Det forventes at dere som blir med må bruke litt penger selv på mat og drikke, og eventuelt reise innad i Arendal. Vi håper så mange som mulig ønsker å bli med på det som kommer til å bli årets politiske happening (nest etter sommerleiren)!


Les mer her: http://www.arendalsuka.no/


Høres dette spennende ut? Send en mail til unge@venstre.no med navn, alder, bosted og litt om hvorfor du vil bli med. Frist for å sende oss en mail er 1. juli. Alle kan søke!