Vil du bli Vestland Unge Venstre sin første ungdomskandidat?

Nå har arbeidet med å sette sammen listen til fylkestingsvalget for 2019 startet, og det som er unikt for dette valget er at vi i 2019 slås sammen med Sogn og Fjordane og danner Vestland fylke. I den anledning vil vi også velge en ungdomskandidat på vegne av det splitter nye fylket. Dette året vil en dermed få en eksklusiv mulighet til å stille som Vestland Venstre sin aller første ungdomskandidat!

Valgnemden består av Naomi Ghebiregzabher (leder), Stina Marie Porsvoll og Anna Teresa Villa Sundal, og sammen skal vi jobbe for å finne en god ungdomskandidat som skal representere det nye vestland venstre i fylkestinget.


Fristen for å melde sin interesse er mandag 23. april, og deretter vil nemda starte med intervjuer fortløpende, før vi kommer med en innstilling i slutten av mai. Det faktiske valget av ungdomskandidaten vil foregå på Vestland Unge Venstre sitt nominasjonsmøte 2. juni.


Hvis du er interessert i å bli den nye ungdomskandidaten vår, kan du enten skrive liten tekst som beskriver hvorfor du ønsker å stile som ungdomskandidat som sendes til naomig0401@gmail.com eller så kan du melde din interesse eller nominere noen andre gjennom dette skjemaet: https://goo.gl/forms/RlCs7tcOEJUoG1752


Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe!