Vil du jobbe for Unge Venstre i valgkampen?

Unge Venstre går nå inn i en viktig valgkamp, og vi ser derfor etter en SoMe-rådgiver til å være med på laget. Stillingen har oppstart etter avtale i mai/juni i 40% frem til 1. juli, med mulighet for en lavere stillingsbrøk i hele juli måned. Stillingsbrøken vil uansett øke til 100% fra 1. august frem til valgdagen.

Som SoMe-rådgiver er du ansvarlig for innholdsproduksjon underveis i valgkampen. Arbeidsoppgavene dine vil innebære produksjon av grafikk, videoer og annet innhold til sosiale medier. Du vil ta en del i utformingen av Unge Venstres SoMe-strategi, og vil bidra til at vi når ut til våre målgrupper gjennom digitale plattformer i form av sponsing og organisk spredning.


Kunnskap om Unge Venstre og Venstres politikk, svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne, samt noe grafisk kompetanse er et krav. Erfaring med sponsing på Facebook, Adobe Photoshop, Illustrator og Premiere Pro er en fordel. Det samme er tidligere valgkamprelatert arbeid. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, dersom det lar seg gjøre. Arbeidstid avtales med sekretariatet.


Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingen lønnes etter lønnstrinn 19. Noe kvelds - og helgearbeid må påregnes.


Spørsmål rettes til generalsekretær i Unge Venstre, Solveig Hillestad på 465 48 516 eller på e-post solveig@ungevenstre.no. Søknader sendes til solveig@ungevenstre.no med emnefelt “SoMe-rådgiver”


Søknadsfrist er 26. april.