Vil du vinne valget med oss?

Vi er nå inne i et spennende valgår, og Unge Venstre søker derfor to valgkampmedarbeidere i stillingene kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent. Begge stillingene har oppstart 1. mai i 40%, deretter øker denne stillingsbrøken til 100% fra 1.august til valgdagen.


Stilling som kommunikasjonsrådgiver

Kommunikasjonsrådgiveren vil jobbe sammen med Unge Venstres sekretariat og ledelse, og vil i samarbeid med disse ha ansvar for kommunikasjonsarbeid underveis i valgkampen. Arbeidsoppgaver vil være mediearbeid, skriving av debattinnlegg og tekst til nettsider, debattforberedelser og annen politisk rådgivning. Kommunikasjonsrådgiveren vil også samarbeide med ansatte og tillitsvalgte i Venstre.

Kunnskap om Unge Venstre og Venstres politikk, samt svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne er et krav. Erfaring med media er en fordel. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, men arbeidssted kan variere ut i fra hvor valgkampen utspiller seg. Arbeidstid avtales med sekretariatet. Tidligere valgkamprelatert arbeid er en fordel.

Stilling som innholdsprodusent

Innholdsprodusenten vil i samarbeid med kommunikasjonsrådgiver og Unge Venstres sekretariat og ledelse ha ansvar for innholdsproduksjon underveis i valgkampen. Arbeidsoppgaver vil være produksjon av grafikk, videoer og annet innhold til sosiale medier. Som innholdsprodusent vil du bidra til at vi når målgruppene våre gjennom digitale plattformer, i form av sponsing og organisk spredning.

Kunnskap om Unge Venstre og Venstres politikk, samt svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne er et krav. Erfaring med sponsing på Facebook, Adobe Photoshop, Illustrator og Premiere Pro er en fordel. Arbeidssted vil primært være Unge Venstres kontorer i Møllergata 16, men arbeidssted kan variere ut i fra hvor valgkampen utspiller seg. Arbeidstid avtales med sekretariatet. Tidligere valgkamprelatert arbeid er en fordel.


Vi kan tilby et ungt og spennende arbeidsmiljø i en viktig valgkamp. Stillingene lønnes etter lønnstrinn 19. Kvelds - og helgearbeid må påregnes i begge stillinger.


Spørsmål rettes til generalsekretær i Unge Venstre, Solveig Hillestad på 465 48 516 eller på e-post solveig@ungevenstre.no. Søknader sendes til solveig@ungevenstre.no med emnefelt “Kommunikasjonsrådgiver” for kommunikasjonsrådgiverstillingen, og “Innholdsprodusent” for innholdsprodusentstillingen.


Søknadsfrist er 15. mars.