Verving

Premier i vervekonkurransen

Samle så mange vervepoeng for å få den premien du ønsker! Konkurransen varer ut året. Premier deles vanligvis ut på sommerleir og landsmøtet. Følg med på oppdateringene på UV Baksiden for å se hvordan du ligger an!

 

Får du 10 vervepoeng kan du sikre deg alle premiene på stegene under. Fra 15 og opp kan du velge en av premiene du har passert på veien.

 

Vervepremiene deles vanligvis ut på nyåret hvert år slik at man kan samle opp alle poengene man har fått i løpet av året som har gått. Frist for å hente ut vervepremier for 2019 er 5. januar 2020.

 

Verver du et vanlig medlem under 35 år får du 1 poeng.

 

Registrer vervingene dine ved at den du verver noterer deg som verver i innmeldingsskjemaet. Du kan eventuelt sende mail til unge@venstre.no dersom vedkommende ikke har oppført deg som verver.

 

Du får ikke poeng før den du verver har betalt medlemskapet. Legg merke til at støttemedlemmer (over 35 år) ikke telles.

Vervepremier 2019

1- Unge Venstre-handlenett
3- Grønnsakspose
 fra Venstre
5- Unge Venstre-skjorte
7- EU-caps
10- Valgfri t-skjorte fra JamesTrond
15- Venstre-anorakk
20- President Rotevatn-genser
25- Fjällräven-sekk 
30- Gratis sommerleir
40- Kindle
Verver flest over 50- Interrail-billetter for to personer eller iPad

Hvorfor verver vi?

Det finnes mange gode grunner til å verve. Når du verver nye medlemmer, får Unge Venstre flere engasjerte som kan føre organisasjonen og aktiviteten videre. Flere medlemmer gir Unge Venstre større påvirkningskraft på Venstre og Regjeringen, fordi det viser at vi har mange unge som stiller seg bak vår politikk.

 

Jo flere medlemmer Unge Venstre har, desto mer penger får vi fra staten, som vi igjen kan bruke på mer aktivitet i fylkene slik at vi vokser enda mer! Unge Venstre blir mer synlig som organisasjon når du verver nye medlemmer, fordi det bidrar til å ekspandere aktiviteten lokalt. Og ofte ser vi at nye medlemmer verver andre nye medlemmer igjen. Med andre ord kan din ene verving bety en indirekte verving av mange flere.

 

Takk for at du hjelper Unge Venstre!

Hvordan kan den jeg verver betale?

Den enkleste måten å betale på er gjennom Vipps. Logg inn på Vipps, velg "Betal" og søk opp "Unge Venstre". Du kan også søke på #29287.

Det er også mulig å betale gjennom SMS. Send "NUV BETAL 50" til 1938.

For betaling med kort, kan du videresende denne lenken.

Det er også mulig å overføre fra konto. Overfør 50 kr til kontonummer 1720 21 65591. Husk å merke betalingen med ditt navn!

 

Om du ønsker faktura kan du sende en mail til unge@venstre.no. Da sender vi faktura i retur!