Hopp til hovedinnhold

25. mars 2024

| Oppdatert 25. mars 2024

Valgkomiteens innstilling til årsmøte i Vestfold og Telemark UV

Valgkomiteen har enstemmig innstilt på det nye styret til Vestfold og Telemark Unge Venstre. Valget av styret skal avholdes under fylkeslaget årsmøte 2.april.

Oscar

Oscar Madsen Solvåg er innstilt som ny leder av fylkeslaget. Oscar er 18 år, fra Re og går siste året på videregående. Han imponerte valgkomiteen med sitt klare engasjement, ambisjoner og sine organisatoriske ferdigheter. I forrige periode var Oscar nestleder for fylkeslaget og leder av lokallaget Øvre Vestfold Unge Venstre, her har han gjort en strålende innsats. Under valget i 2023 gjorde han en formidabel jobb for Unge Venstre under skolevalgkampen samtidig som han jobbet hardt for lokallaget sitt i Venstre. I dag er han 2.vara for kommunestyret i Tønsberg kommune. Valgkomiteen er sikre på at Oscar vil gjøre en god jobb, med hans erfaring, motivasjon og klare ambisjoner gleder vi oss til å følge hans arbeid fremover.

Tiril


Tiril Olivia Slettingdalen er innstilt som ny nestleder i fylkeslaget. Tiril er 18 år, fra Sandefjord og går siste året på videregående. Valgkomiteen ble imponert over hennes politiske engasjement og erfaringer i politikk utenfor organisasjonen. Tiril har sittet i ungdomsrådet i Sandefjord kommune og arbeidet mye med elevråd. Tiril har sterke motivasjoner og et klart ønske om å jobbe for fylkeslaget. Valgkomiteen mener hun vil gjøre en god jobb i vervet og gleder oss til å følge hennes arbeid.


Sammen med resten av innstilte styret tror valgkomiteen at Vestfold og Telemark Unge Venstre er i trygge hender.

Innstilling:

Leder: Oscar Madsen Solvåg

Nestleder: Tiril Olivia Slettingdalen

Styremedlem: Jason Al-Saqqa

Styremedlem: Selma Balaban

Styremedlem: Sindre Waras

Valgkomiteen bestod av:

Hanna Bakkelund (leder)

Elise Daniella Skalmeraas (medlem)

Hans Jacob Huun Thomsen (medlem)


Valgkomiteen har lagt en innstilling og derfor en anbefaling til årsmøte. Valgkomiteen har tro på at dette er et utfyllende fylkeslag, men det er årsmøte sitt valg. Vi vil oppfordre alle til å respektere hverandre med respekt og med omtanke. Vi vil også minne om hvis man ønsker å benke gir man beskjed til innstilt kandidaten i god tid. Spørsmål om valgkomiteens arbeid, prossess eller annet kan sendes til leder av valgkomiteen Hanna Bakkelund ved 95945412 eller Hanna@ungevenstre.no


Del artikkelen