Hopp til hovedinnhold

Nasjonalakademiet 2023

Unge Venstre skal mellom 22. og 26. mars arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Er du en av dem?

Intensiv toppskolering

Nasjonalakademiet er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst å stille til, eller innehar, høyere verv. På samlingen vil du få grundig kjennskap til Unge Venstres politiske hovedområder, intensiv debatt- og medieskolering og solide mengder skrivetrening.

Etter endt skolering har du også muligheten til å søke deg til Unge Venstres høyeste skoleringsnivå, Talentakademiet - som innebærer å jobbe på Stortinget i en uke.

"Dritbra, utfordrende, lærerikt og slitsomt!" - deltaker i 2022

Skoleringen avholdes fra onsdag til søndag, 22.-26. mars på Ål i Hallingdal. I løpet av dagene vil du få mange varierte og krevende utfordringer, med fremragende foredragsholdere. På en hyggelig hytte i vakker natur, blir samlingen også en sosial opplevelse der nye vennskap knyttes.

Nasjonalakademiet starter på kvelden onsdag 22. mars, slik at du kan ha en vanlig dag på skole eller jobb samme dag. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.

Søknad

For å kunne søke må du ha betalt medlemskontingenten din til Unge Venstre for 2023 og kunne delta på samtlige av dagene.

Søknaden din må inneholde:

  1. et søknadsbrev med navn, telefonnummer, eventuelle verv, og en tekst på maks 150 ord om din motivasjon for å søke
  2. en kort besvarelse (maks. 300 ord) på spørsmålet: “Er det liberalt med fri innvandring?”

Søknadsbrev og svar på oppgaven sendes til andreas@ungevenstre.no

Fristen for å søke er 3. februar, kl 23:59

Har du spørsmål? Send Andreas Hollås Asphaug en e-post på adressen over, en melding på Facebook eller ta kontakt per telefon på 472 55 950.

Del artikkelen