Hopp til hovedinnhold

Bli medlem

Bli med og skap en grønn fremtid med frihet for alle.

Bli med på laget

Vi har alltid plass til flere! Bli med på laget som kjemper for en grønn fremtid med frihet for alle. Det koster kun 50 kroner i året.

Les mer om hva medlemskap i Norges Unge Venstre innebærer under Spørsmål og svar.

Er du over 30 år? Bli støttemedlem her.

Hvorfor du bør bli medlem

Du forandrer verden

Alt i samfunnet er politikk, og politikk begynner alltid med en enkel idé. Din hjertesak kan først bli til Unge Venstres, så Venstres og til slutt hele Norges politikk.

Du får nye venner

Vi er et ungdomsparti med plass til alle. Gjennom temamøter, sommerleir, utenlandsreiser og mye mer får du møte andre som også brenner for politikk.

Du utvikler deg selv

I Unge Venstre kan du både lære å snakke for dine meninger og å skrive strålende leserinnlegg. Erfaringen du får i ungdomspolitikken er gull verdt senere i livet.

Du er med på moroa

Vi har flust av temakvelder, møter og arrangementer over hele landet året rundt. Som medlem kan du stikke innom et møte eller bli med på våre store høydepunkt: sommerleir og landsmøtet.

Spørsmål og svar

Allerede medlem? Finn ting som skjer nær deg.

Venstre trenger deg!

For at Unge Venstre skal få påvirke nasjonal politikk, må vi også bygge opp et sterkt Venstre! Du kan melde deg inn i Venstre HER.

Som medlem får du mulighet til å delta på arrangementer i regi av Venstre, være aktive i Venstres lokallag, og kan derfor være en pådriver for at Unge Venstre sin politikk blir offisiell Venstre-politikk!

Student? Bli med i Liberale studenter!

Liberale studenter er Venstres studentorganisasjon, og jobber hver dag for en friere studiehverdag for studenter over hele landet. Det koster 50 kroner å bli medlem, og gir deg tilgang til mange spennende arrangementet med andre studenter over hele landet!

Trykk HER for å bli medlem.