Hopp til hovedinnhold

Nasjonalakademiet 2024

Endelig er tiden inne for å søke på Nasjonalakademiet 2024! Unge Venstre skal mellom 24. og 28. april arrangere en intensiv toppskolering for inntil 10 utvalgte medlemmer. Er du en av dem?

Intensiv toppskolering

Nasjonalakademiet er for deg som ønsker å være aktiv i Unge Venstre en god stund, og som har lyst å stille til, eller allerede innehar, høyere verv. På samlingen vil du få grundig kjennskap til Unge Venstres politiske hovedområder, intensiv debatt- og medieskolering og solide mengder skrivetrening.

Etter endt skolering har du også muligheten til å søke deg til Unge Venstres høyeste skoleringsnivå, Talentakademiet, som innebærer å jobbe på Stortinget i en uke.

Skoleringen avholdes fra onsdag 24. til søndag 28. april på Ål i Hallingdal. I løpet av skoleringsdagene vil du få mange varierte og krevende utfordringer, med fremragende foredragsholdere. På en hyggelig hytte i vakker natur, blir samlingen også en sosial opplevelse der nye vennskap knyttes.

Nasjonalakademiet starter på kvelden onsdag 24. april, slik at du kan ha en vanlig dag på skolen eller jobben før du blir med på reisen opp til Ål. Du vil også få attest for politisk fravær dersom det trengs.

Søknad

For å kunne søke, må du ha betalt medlemskontingenten din til Unge Venstre for 2024 og kunne delta på samtlige dager. Søknaden din må inneholde

  1. et søknadsbrev med navn, telefonnummer, eventuelle verv og en tekst på maks. 150 ord om din motivasjon for å søke
  2. en kort besvarelse (maks. 300 ord) på spørsmålet: «Er det liberalt med en absolutt ytringsfrihet?»

Søknadsbrev og svar på oppgaven sendes til omar@ungevenstre.no.

Fristen for å søke er 22. februar kl. 23.59.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med 2. nestleder i Unge Venstre, Omar Svendsen-Yagci, på e-post, Facebook eller mobiltelefonnummer 908 57 344.

Del artikkelen