Hopp til hovedinnhold

Skoleringshelg

Helgen 3.-4. februar er det duket for skoleringshelg i Oslo! Det er på tide å kvitte seg med frifondskrekk, bank-fobi og registerangst!

I løpet av helgen vil du bli et geni på alt av organisatorisk vissvass. I tillegg vil du også få en innføring i alt som skal til for å drive et heidundrende lokallag. Samtid skal det bli en sosial helg der man får møte andre tillitsvalgte i lokal- og fylkeslag i hele landet! Vi gleder oss til å se deg i Oslo!

Reise
Unge Venstre dekker reise for alle deltakere. Bestill derfor i god tid for å få gode priser på fly- og togreiser. Bruk Under26 dersom du reiser med Norwegian, og minipriser på tog. Dersom reise overstiger 2000 kr, ta kontakt med generalsekretær ingrid@ungevenstre.no

Overnatting
Vi dekker overnatting for deltakerne, bare huk av i påmeldingsskjemaet. Man kan også overnatte privat i Oslo hvis man vil det. Trenger du overnatting for lørdag-søndag, send mail til ingrid@ungevenstre.no innen 20.Januar.

Ta kontakt med omar@ungevenstre.no hvis du har flere spørsmål.

PÅMELDINGSFRIST: 20. januar!
https://ungevenstre.wufoo.com/forms/ze6n79d0ewyud9/
Vi har i utgangspunktet overnattingsplasser til én fra hvert lokallag i tillegg til én fra hvert fylkeslag. Derfor bør du høre med din lokallags- eller fylkesleder hvem som reiser til samlingen.

Del artikkelen